Начало » МБАЛ » Новини » От 1 ноември 2010 г. МБАЛ Полимед започва да извършва лапароскопски операции

От 1 ноември 2010 г. МБАЛ "Полимед" започва да извършва лапароскопски и мини инвазивни операцииоперации

Източник: МБАЛ Полимед
http://www.polimedad.com

От 1 ноември 2010 г. МБАЛ Полимед започва да извършва лапароскопски операции и мини инвазивни операции за отстраняване на жлъчен мехур, апендикс (апендисит), херния.

Какво е лапароскопия?

Оглед отвътре на коремната кухина през тръба, тънка няколко милиметра, която се поставя през малък разрез. Това е процедура, която обикновено се използва от хирурзи и гинеколзи, за да диагностицира и лекува редица заболявания и състояния. От началото на 20 век лапароскопията се използва само за диагностициране (но не и лечение) на коремни заболявания. Напредъкът в тази техника дава възможност за извършване на сложни хирургически интервенции през няколко малки разреза, вместо през по-големите разрези, които се използват в класическата хирургия.
 

назад

logo-mc

Запитване

Лесно ли се свързахте с новата телефонна централа?

Да:
Не:
Не мога да преценя:

Абонамент
Пациентите за нас
  • Февруари 07, 2013

    През януари 2013 г. бях оперирана от д-р Димов. Наложително бе ендопротезиране на колянна става. Сега се чувствам много добре и желая да изразя прекрасните си впечатления от екипа на Ортопедично отделение и престоя в "Полимед". Много съм благодарна за вниманието, грижите и отношението на персонала. Д-р Димов е прекрасен ортопед, с чувство за отговорност към оперираните от него пациенти, умело успява да ги убеди и да им вдъхне кураж. Аз бях оперирана от него преди 4 години, когато още практикуваше в болница "Токуда". Бързо се възстанових след оперативната намеса. Поради тази причина му се доверих за втори път. Сърдечно благодаря!

    Мария Карабойчева

Партньори

Нашите партньори:

 АСАРЕЛ МЕДЕТ
 ДИТ-М
 Хотел Земята и хората

 Фродексим
 ЕТИС 2007
 Арека
 ЗД ЕВРОИНС АД
 НЗОК
 ДЗИ
 Булстрад Здраве
 ЗОК България Здраве
 Здравноосигурителен институт
 ЗК Балканъ
 ОББ Метлайф
 ОЗОФ Доверие
 Uniqa

 НСЧБ
 Fi-Health
 ЗД СЪГЛАСИЕ
 МЦ Еуровита
 ЕЗОК
 Рейл Карго Лоджистикс България
 ФГВБ

Clicky Web Analytics